Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η Ιταλία παραληρεί ...ακόμη με τη Bellucci

«Νιώθω πάντα σέξι»


http://img.protothema.gr/39517C586AAD0C0489CDC6B1D171B83D.jpg
Η 47χρονη αλλά πάντα νέα ηθοποιός Monica Bellucci φωτογραφίζεται για τη σειρά του οίκου Dolce & Gabbana και κάνει την Ιταλία να παραληρεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα «αποκαλυπτήρια» της Ιταλίδας καλλονής βγήκαν στη δημοσιότητα. Η Monica «αγκαλιάζεται» από κοντά καυτά σορτσάκια και στενούς κορσέδες, αφήνοντας την άκρως γυναικεία και αισθησιακή σιλουέτα της να κάνει μια δυναμική εμφάνιση.

Τα κόκκινα χείλη είναι σήμα κατατεθέν για την τηλεοπτική Μαλένα και τα σκούρα καστανά μαλλιά της, της προσδίδουν άνετα τον τίτλο της βασικής αντιπροσώπου της Μεσογειακής ομορφιάς. Η Monica άλλαξε πολλά σύνολα, με τους κορσέδες και τις midi φούστες να κυριαρχούν.

Συντροφιά της, το ιταλικό μοντέλο, Bianca Balti, η οποία επάξια βρίσκεται δίπλα στη Monica, και καταφέρνει να ξεχωρίσει παρά το ακαταμάχητο ταίρι της.

Η ταλαντούχα και διάσημη Monica, είναι μητέρα δυο παιδιών και δεν διστάζει να χαρακτηρίσει το γυμνό στις ταινίες πολύ κομψό και ρομαντικό। Θεωρεί ότι μετά από την ομορφιά την νιότης έρχεται μια άλλη ομορφιά. Έχει μάθει να παίζει πολλούς ρόλους αλλά ποτέ δε θα σταματήσει να νιώθει σέξι. Μάλιστα, αστιευόμενη, μιλάει για την τελευταία της ταινία που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να νιώθει και σέξι αλλά και να θηλάζει το μωρό της.
https://lh4.googleusercontent.com/-M-Z5wz1Gqec/TqaNS962xtI/AAAAAAAAM7U/9XUtqQCEkjk/s576/bell8.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-gq4iLBUrfHM/TqaNRLEIAWI/AAAAAAAAM60/bqbRnpxM5FU/s576/bell15.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-TKraL2mgOdo/TqaNRC6O6zI/AAAAAAAAM6s/DG23ow2mPUs/s576/bell13.jpg