Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Είναι σεξομανής η Rihanna;

Οι εμμονές μίας σταρ…


http://img.protothema.gr/91790BC2E96729F883CD2F1D1BA1CF01.jpg
Ως γνωστόν οι προκλητικές εμφανίσεις «πουλάνε» πολύ και αυτό είναι κάτι που έχουν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν ανά καιρούς ηθοποιοί, τραγουδίστριες και λοιπές τηλε-περσόνες.

Ωστόσο καμία φορά τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν τόσο, που αναρωτιέται κανείς πού σταματούν τα «στημένα» θεάματα και πού αρχίζουν οι προσωπικές εμμονές. Τρανό παράδειγμα αυτής της σύγχυσης είναι η Rihanna. Η 23χρονη τραγουδίστρια εδώ και αρκετούς μήνες επιδίδεται σε άκρως προκλητικές εμφανίσεις, προσπαθώντας μάλιστα κάθε φορά να είναι ακόμα πιο καυτή από την προηγούμενη.

Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για εντολές των image makers, όσο όμως περνάει ο καιρός, όλοι αρχίζουν να ψιθυρίζουν ότι ίσως η εμμονή της Rihanna με το σεξ να μην είναι τόσο προσποιητή.

Έτσι, μετά τα σέξι βίντεοκλιπ και τις kinky εμφανίσεις στη σκηνή, η Rihanna εμφανίστηκε στο Παρίσι με έναν… ακατάλληλο οδηγό υπό μάλης. Οι φωτογράφοι περίμεναν την 23χρονη έξω από το ξενοδοχείο της στην Πόλη του Φωτός και έμειναν άναυδοι, όταν συνειδητοποίησαν ότι η σταρ κρατούσε έναν σεξουαλικό οδηγό για λεσβιακές συνευρέσεις. Λέτε η Rihanna να έχει διπλή ζωή ή μήπως ετοιμάζεται για το επόμενο σόου της;