Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Συνέβη πρίν λίγο...Η Όλγα Φαρμάκη υπέγραψε σε μπουζούκια!

Εδώ και αρκετό καιρό το πανέμορφο αυτό κορίτσι-από τα λίγα καλά παιδιά στο χώρο του μόντελινγκ-αφού είδε πως δεν υπάρχουν και πολλές δουλειές στο χώρο της μόδας ελέω κρίσης, είπε να δοκιμάσει δειλά δειλά και σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Αρχικά το εντυπωσιακό μοντέλο μπήκε στο χώρο του τραγουδιού. Ήδη κυκλοφορεί και το δεύτερο κομμάτι της με τον ράπερ Lava, με τίτλο «Ως τα μεσάνυχτα».
Στη συνέχεια έγινε dj και όργωσε, όλο το καλοκαίρι την περιφέρεια για extrad-άκια. Το επόεμνο της βήμα; Αν μπορεί κανείς να το πεί βήμα...η επίσημη πρεμιέρα της σε μπουζουκλερί. Τι θα κάνει ακριβώς η Όλγα μας; Θα παίζει μουσική στο ενδιάμεσο του προγράμματος ενώ τα ρούχα που θα επιλέξει όπως πληροφορούμαι θα είναι ιδιαίτερως αποκαλυπτικά!!!
Που θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της ως dj; Σε έναν καινούργιο ανακαινισμένο χώρο στην Κηφισιά, κοντά σε εμάς εδώ στο gossip-tv।gr. Στον "Μπάμπη" που πλέον αλλάζει ονομασία και εφεξής θα φέρει την επωνυμία «Sugar». Σκέτο Sugar ε...όχι By Μπάμπης...Στο μαγαζί έχουν υπογράψει όπως μαθαίνω η Μαριάντα Πιερίδη ο Διονύσης Μακρής αλλά και ο ράπερ Bo, ενώ αν όλα τελεσφορήσουν αναμένεται η πρεμιέρα την άλλη εβδομάδα...Καλή επιτυχία Όλγα και ξέρεις εμείς εκεί θα μαστε και θα σε παρακολουθούμε!!
gossip-tv.gr